Ilk ve ortaokul yıllarımda ozellikle ilkokul yıllarımda gönül dili konuşmayı öğretmişti öğretmenim bana saygı ve minnetle anıyorum onu herzaman fakat.... şimdi burayı iyi okuyun kendimi bildim bileli herkesi annemi babamı eşimi ve cocuklarimi gönül dilimi kullanarak incitmedim her zaman iyi anne baba olduklarını eşimin çok becerikli yakışıklı iyi huylu olduğunu çocuklarımın çok zeki olduklarını ve her işi basarabileceklerini anlattım onlara ve öyle tavır sergiledim şimdi sonucu merak edenleriniz vardır muhtemelen.Aslında annem hiç bir zaman doğurmaktan öte bir annelik yapmamıştı bana (anlatilanlar ve yasadiklarim ) babam içip içip gelen annem sürekli şimdi baban gelicek içmiştir yine hangi kadının koynundan geliyor gibi lafları sürekli söylerdi ve babam geldiğinde ben başıma yorgani çeker uyumaz acaba annemi dövecek mi küfür edecek mi diye beklerdim yıllar böyle geçti ama babam annemi dövmüyordu hiç annem tabiki yine babamla alakalı saçma sapan sözler soylerdi.Esime gelince oda aslında kumarbaz hayırsız bir insandı benide hemen hemen hergun döverdi ufak bir tokat felan değil ağzım burnum dağılama kadar 15 yıl böyle gitti ama yine ona her şey düzelir sen özünde iyi birisin derdim ayrılamıyordum çünkü çocuklarım ile tehdit ediliyordum.Cocuklarim ise onlara her türlü sevgiyi desteği ilgiyi bilgiyi verdim özelikle gönül dilini öğrettim onların çok zeki benden daha da iyi biri olduklarını guzel olduklarını aşıladım evet en azından çocuklarında benim gibi gönül dilini öğrenmiş okuyup yazabiliyorlardi takiiiii özelikle 2 oğlum hayatlarına kadınlar girene kadar bu kadınlar inişinden 10 13 yaş arası büyük kadınlar engel olmadım yada olamadım bilmiyorum ama o kadinlarada yada eşlerine gönül dili ile konustum aşağılamadım yargılamadım.Sonucu merak ediyorsunuz dimi ANNEM BABAM hic birzaman bana evlatları olduğumu hissetirmedi.ESIM düzelmişti ama 2003 yılının başlarında kardeşi tarafından öldürüldü. COCUKLARIM büyük oğlumu kaybettim seçimini eşinden ve babasının katili olan ve ona destek olan taraftan seçti şu an 2 kardeşi ve benimle konuşmuyor.Diger oğlumda düzeldi zaten benide çok incitmemişti anneler affeder unutur.Kizim zaten hep aynıydı abileri ne kadar yakışıklı zeki ise o da okadar guzel narin ve zeki.Simdi soruyorum gönül dili ile konuşmak ise yaşamış mi bence yaramis en azından annem gibi anne baba olmadım. Oğullarım babaları gibi bir es olmadılar.Su an benmi nasılım 1996 yılından bu yana antidpresan ilaçları kullanan beyin hücreleri gittikçe zayiflamis karaciğer hastası yada 40 derdi olan biriyim değiştim mi asla hala insanlara gönül diliyle hitap ediyorum çünkü ben bu dili taaaaa 7 yaşında başladım öğrenmeye. Ataların dediği gibi 7 de neyse 70 nde aynı olurmuş insan.Sevgi ve Sağlıkla kalin
|