Alıntı:
sihirbozan Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle tenkid etmiyorum. Sizinle sadece fikrimi paylaşmak istiyorum, sonuçta burası bir forum.
Vefk nasıl hazırlanır bilirim, sonuçta bilmek bilmemekten iyidir. Vefk hazırlarken bir aktivasyonu var, onu açıklayamam. Konumuz da o değil zaten. Vefk hazırlarken o vefki hazırlayanın amacını yerine getirmek için bir cin belirlenir. Bunları vefk ile amel edenler ikiyr ayırırlar. Sufli ve ulvi derler. Bunlar iyi ve kötü olarak açıklansa da aslında yapılacak ameli hedefler. Yani olumlu ve olumsuz işler gibi. Dolayısıyle istenen, ricada bulunulan, yardım beklenen o cindir. Cin aracıdır Allahtan istenir diyenlere tek sorumuz; sonuçta o cinnin adı geçmeyince olmuyor demekki neymiş? Ondan isteniyormuş. Peki cinnin menfaati nedir? Isterseniz ayrı olarak yazarım.
'Bunlar eski ilim' veya 'bunları herkes anlamaz' diyen arkadaşlarımız için paylaşıyorum, altta bakınız; yahudi ve hıristiyan dinlerinde vefkler.
Arapça ayet gibi latince incilden ayetli olanlar da var.
Bizim ise peygamberlerin dua ettikleri gibi dua etmemiz gerekir. Söz verdiğim gibi size kisa bir okuma gönderiyorum özelden. Tahmin ediyorum görür görmez etkileneceksiniz.
Eğer o okumayi 7 gün boyunca yapmayı kabul ederseniz, bu kağıtların her birine felak nas okuyun yakın. 7 gün sonra ruh halinizi bizimle paylaşın.
|
Çok doğru tespitler muska veya daha basit ifadeyle bir ayeti usulune uygun taşıma hususunda ne düşünüyorsunuz ? örneğin ihlas süresini yazıp taşımak..v.s içinde anlaşılmaz bilinmeyen işaretler yazılar olmadan