Alıntı:
caner.ant Nickli Üyeden Alıntı
Benin anlamadigim sizin asil neyi orenmek istediğiniz konu basliginizda cin yakma soruyorsunuz sunulan secenekleri kabul etmiyorsunuz sonrada ( benim tecrübe ettiğim kadarıyla yaktığını zanneden insanlar öyle zannediyor sadece) diyorsunuz burda bir celiski var hem nasil yakilcani sorup ardindan yakilamicagini soyluyorsunuz amacım.kalbinizi kırmak deyil ama bu dusunceyle bir cozum yolu bulmaniz zor allah yardimciniz olsun
|
Pardon yanlış cümle kurmuşum şöyle açıklayım size. Hepimizin bildiği yakma ayetleri yakıp enerjisini alıyor fakat sandığınız gibi yok etmiyor. Ve sonra tahmin edin ne oluyor. Zayıf olanlar korkup kaçıyor ok ama güçlü olanlar kinlenip pusu kuruyor işte o aşamada hocalar ben yaptım oldu deyip kestirip atıyor. Olmadı demeye hakkınız yok çünkü nereden biliyorsun diyor. Medyum la takip ediyorum ben dersende sen fal mı baktırıyorsun sana gelirler tabi yalan dolan onlar senin psikolojin bozuk deyip birde seni aşşağılıyorlar.
Bir de neyi anlamadınız onu anlamadım. Ben cin nasıl öldürülür bunun tarifini istedim zaten soru çok açık! Ben yapmak istiyorum kendim ama burada bunu bilen yok zaten korumaya almayı biliyor herkes bilende söylemiyor. Ben de ısrar etmiyorum Allah’a bıraktım o en hayırlı yolunu gösterecektir bana.