Alıntı:
Meshell Nickli Üyeden Alıntı
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Bana sorarsanız Allah’a edilen kalpten güçlü tek bir dua 1 cami dolusu insanın duasından güçlü de olabilir. Şu konuda hak verebilirim. Bir hoca kendini normal bir insandan daha iyi korur hayatta sürekli okuduğu için ya da o enerji hep üzerinde olduğu için Allah’ın nuru yani ama benim tecrübe ettiğim kadarıyla yaktığını zanneden insanlar öyle zannediyor sadece. Hocalar sonra ne olduğuna bakmıyor çünkü üzerini korumaya alıp dışarı salıyor. Benim üzerimde değiller artık ama kanımdan gelen bir bağ var sorun sanırım buradan çıkıyor. Fakat ben bugün tamamen tarzımı değiştirmeye karar verdim.
|
Benin anlamadigim sizin asil neyi orenmek istediğiniz konu basliginizda cin yakma soruyorsunuz sunulan secenekleri kabul etmiyorsunuz sonrada ( benim tecrübe ettiğim kadarıyla yaktığını zanneden insanlar öyle zannediyor sadece) diyorsunuz burda bir celiski var hem nasil yakilcani sorup ardindan yakilamicagini soyluyorsunuz amacım.kalbinizi kırmak deyil ama bu dusunceyle bir cozum yolu bulmaniz zor allah yardimciniz olsun