Alıntı:
sihirbozan Nickli Üyeden Alıntı
Linkteki daveti okudum.
'Burdaki esmaları daha önce görmedim' diyen arkadaş için; onlar bazi cinlerin isimleri.
Ve yalnız Allaha yapılacak yakarmaları onlara yapmış. Çok az arapça bilen bunu okuyunca hemen anlar. Sonra sonlara doğru 1 tane Allah ismi sıkıştırmış anlaşılmasın diye. Şu cinlere yalvarıp el açmayı bırakın artık hep aynı tuzak.
Zaten sizin sin hoca bunu yaptiysa ve tövbe etmediyse bilemiyorum Allah yardımcısı olsun.
|
İşte ben bu yüzden yardım istemiyorum. Buna benzer birşey benimde başıma geldi. İlk gittiğim Hüddamcı hoca 4 esma yanında birtane daha verdi o zamanlar konuya uzağım El mürid.. araştırıyorum yok böyle bir Esma hızla oradan uzaklaştım tabi.. Hep ünlü bunlar bir de Bir ilahiyatçı prof a gittim o da ünlü baya benden inanılmaz astronomik bir fiyat istedi yurtdışındaki akrabalarımdan da kendi kurunda aynı fiyatı istedi. Çok hürmet gören bir beyefendi o da tvlerde görürsünüz çok.. Allah’tan isteyeceksiniz arkadaş.. o zaman alıyorsunuz hakkınız varsa tabi almaya. Ha yoksa o zaman bu işlere başvurulur işte kendini geliştirmeden hazır alınan şeyde sana haram olur net!