Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sana tavsiyem sykes-pikot anlasmasini,bop projesini,yeni dunya duzenini,tek dunya devleti projelerini bir guzel incele,adamlar nerden baslamislar nereye gelmisler,neler yapiyorlar,hangi asamalari gecmisler, bunlari guzel bir incele sonra gel konusalim,bakalim senin hayal dunyan mi gercek,benim anlattiklarim mi...
|
Abi senin soyledigin başlıklarda ki projeleri okumadım ama derin devletler olsun siyonist v.b ünlü yazarlardan bile kitap okudum en sonunda siyaset noktasında mürşidimin
şöyle bir sözü geldi hatrına " kimki kaynağı belli olmayan arastirmadan bir bilgiyi aktarırsa o bilgi ile olacak bütün cemaller bayanlarında boynuna geçer" cümle tam hatrına gelmedi anlamını yazdım direk
Abi siyaset bilimini okumak istiyordum ve onun yerken üniversite de ilahiyat bölümünü okudum
Hakkikat kendilerine bile faydası olamayanların çıkardığı tezler ile kıyaslamamalı gerçek bu mu gerçekten doğuda batıda nice cevherler var bu çakallar neden tezlerinin arasında yazmadılar ki
Neyse yazılarak konuşulacak konular değil sohbet eşliğinde olur abi sağlık olsun diyelim nasip ...
---------- Post added 09.11.20 at 16:42 ----------
Bu arada sende istanbuldasin abi müsait olduğun vakit bi cafede oturup hasbihal edelim seninle tabi uygun görürsen sen ile muhabbet ve tecrübe bilgi birikiminden faydalanırız abi olur mu...