Alıntı:
Ademm Nickli Üyeden Alıntı
MAŞALLAH kardeşim yorumlarınızı okudum ama biraz yarış ve çekişmeli bir hava var adamlar sana alalım masallatlarinı diyor sen ise güvenemiyorum diyorsun onun yerine tertip verin diyorsun adamların sözlerine güvenmiyorsun ama tertip onlardan yol göstermesini istiyorsun bide olur mu sence ?
Edebe mugayir haraket bu istersen hocalarımız harfiyen dediklerini yap sonra kednini korumaya al 5 bin besmele ve 100 adet diğer duaları okuyup tekrar hapis etmek tecrübeli olduğu için sana kolay gelir .olmazsa gene yaparsın sonra çaresine bakarsın lakin olmama gibi bi luksude yok hocalarımız soyluyorsalar emin ol boş konuşmazlar yaparlar ALLAH 'ın izniyle ...
|
Bu arada bahsettiğim tertibi uygulamak hiçte kolay değil sandığınız gibi min. 4 saatimi alıyor minimum diyorum. Bakın bana cephe alacağınıza burada bu tip şeyleri nasıl çağıracağını araştıranlara söyleyin bu sözleri ben menfaatim için bir canlıyı hapsetmeyi öğrenmek için burada değilim. Beni hapseden bir varlıktan nasıl kurtulurumun yolunu arıyorum. Keşke burada bir çok kişiye örnek olsa durumum ama ne desem nafile ayetlerle de açıklarım size ama kimseyle tartışacak gücüm yok benim derdim bana yeter nasıl olsa herkes işine geldiği gibi anlıyor benim konuşmamın bi faydası olmaz ben biliyorum. Sorunumu söyledim sorumu söyledim bu anlamda bir bilgi bulamadım burada ne yazık ki. Saygısızlık olarak algılamayın ne olur ama dualarla esmalarla korunma yöntemlerini ben de çok iyi biliyorum. Bu sayfalarda da aylardır karıştırmadığın forum kalmadı hepsi bende saklı. Çok teşekkür ederim.