Alıntı:
Meshell Nickli Üyeden Alıntı
Bakın ben bu işi 3 yıldır Türkiye’nin en tanınan tvlerde gördüğünüz hocalarından tutunda spiritüel medyum herkesle denedim en iyisi 3 ay gönderdi geri geldi belki siz bunu yapıcak kişisinizdir ama ben yoruldum ve yüzdüm kuyruğundayım benim ana rahminden bu yana anamdam emdiğim sütü burnumdan getirdi bu varlık. Umut ettiğim be varsa elimden aldı ve ben bu aşamada bu işi kendim bitirmek istiyorum. Bana tertibini anlatırsanız ama dua yoluyla Hüddamla değil ömrüm boyunca ben de size dua ederim başınız sıkışsın yanınıza ilk ben gelirim. Ama artık işi devretmek istemiyorum. Bunun yolunu da bulamazsam vardır Allah’ın bir bildiği der başka yol denerim ama benim şu an ihtiyacım olan bu yöntemin ne olduğunu öğrenmek. Kimseyle dalga geçmiyorum lütfen kimse de benimle dalga geçmesin. Kimseye saygısızlık etmiyorum lütfen kimse de bana saygısızlık etmesin.
|
Kardeş ben senin varlığını ne yapacam, bakımın ne olduğunu biliyor musun. Sen musallattan kurtulmak istiyorsan musallatini yakalayacaktım, islama davet edecektim, kabul etmezse kurallar gereğince infaz ettirecektim. Benim senin musallatini devralmak gibi bir niyetim yok. Sana sadece şu tavsiyeyi yaparım, tek başına yakmaya çalışırsan musallatinin kabilesinin ilgi odağı olursun,(oyuncagi)