Alıntı:
CahCahi Nickli Üyeden Alıntı
Konuyu açanın birkaç bilgi kırıntısı ile yalan ve riyayi birleştirip birşeyler satma ve bir iddia peşinde olduğunu izahı ele veriyor. Oyuna gelmeyin bu soru şeklindeki iddia ya ne kıymet verin ne cevap ta ilim ve hakikate karşı hurmersuzlik hükmüne geçmesin. Önceden burada ya sorusuna cevap ve ararlar yada bilgilendirmek isterler diye masumane düşünürdük. Farklı niyetler olduğunu ifade ve üsluplar söylüyor. .... Bu hadisi hatırladım....Vel muhlasine ala hatarin azim
|
Ayrıca bu gibi yorumları parayla cin çıkartıyorum deyip dünya paranı alıp çekip üstünden bi koruma yapıp öldürdüm diyen ama gerçekte dışarıya salı veren insanlara da yapmanızı dilerim. Onlara usta diyorlar Hepsinin büyük Hüddamları var ilk gittiğinde durumun kötü diyorlar yaptınız olmadı deyince de senin psikolojin bozuk deyip gönderiyorlar. Ve gözlemlediğimiz kadarıyla istisnalar kaideyi bozmaz ama Hüddam’ları üstünden çıkardığı cinle işbirliğine giriyorlar ne ustalar ne ehiller gördüm ben öyle hiçbiri Esma çekmek dua etmek Allah’tan yardım istemek kadar işe yarar birşey yapmadı. Hassasım lütfen bu tarz bir cevap yazacaksanız hiç karışmayın bu konuya.