Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ozel gucten kastim bunu yapan kendine bagli elemanlarinin olmasi,herkes ayet okuyarak yapamaz,yapsa bile gerideki kabilesiyle ugrasamaz,bilmeyen kisiye ayet okuyarak oldurursun diyerek yonlendirmek, kisiyi musibete belaya yonlendirmektir,hasbel kader bir sekilde o ayetleri ogrenir uygular sonra önü alinamaz problemler ortaya cikar,dikkatli olmak gerekir
|
Ne demek istediğinizi anlıyorum ama sizin gibi düşünen 3 büyücü en sonunda neler yaptığımı görünce geri çekilmek zorunda kaldı ellerindeki kabileleri de. Eğer insan kendisi doğruysa ve kendisine zarar vermedikçe kimseye zarar vermiyorsa ve Allah’ın isimlerinden haberdarsa yapamayacağı şey yok yeterki imanı tam olsun. Ben sizin sandığınız gibi bu varlıkdan korkmuyorum. Verebilecekleri zararlarında farkındayım zaten yeterince yaptılar benim kaybedecek birşeyim de yok artık ailemi de korumayı gayet iyi biliyorum sadece bu dua tertibi nedir hangi sırayla ne kadar yapılmalı istediğim cevap bu. Yoksa bana bağlı olanı ben Hüddam diye de kullanır ötekine saldırtırım ama bunu istemiyorum. Sana yardım etmiyorlar çünkü yardım gibi gösterip ele geçirmeye çalışıyorlar.