Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bizim gibi ilim ehli olmayan,belli gucleri olmayan kisiler yakamaz,yani senin yapacagin islem degil,bizdekileri ehil bir hoca yakti,kagida isaret koydu,bir seyler yazdi,tamam yakladim dedi,kagidi ortasindan yakti,sen yapamazsin,tip kitaplari okumakla doktor yada cerrah olunmayacagi gibi
|
Bu söylediğinize kesinlikle katılmıyorum. İşinin ehli birinden bunun yöntemini bana anlatması için yardım istiyorum nedir bunun yöntemi?
---------- Post added 08.11.20 at 18:15 ----------
Alıntı:
sihirbozan Nickli Üyeden Alıntı
Kimsenin özel güçleri yoktur. Belli başlı ayetleri belli bir şekilde okuyarak öldürürsün.
Fakat kolay kolay anlatılmaz. Birinci sebeb; genelde bunu yaparak özel güçleri olduğuna insanları inandırmak isterler. Karşılığında saygı ve prestij gördükleri için.
Ikincisi; bunu herkese açıklayamazsın çünkü bundan yola çıkarak sistematiği çözen biri farklı şeylerde de kullanabilir. Sırf bu yüzden, üstelik online platformda, açıklanamaz.
Ademoğlu yaratılmışların en üstündedir. Dilediğimizi yapabilmek doğamızda var.
|
Bana özelden anlatırsanız çok sevinirim. Ben öyle ya da böyle bu yönteme ulaşıcam ama eğer biliyorsanız tertibini bana anlatırsanız çok mutlu olurum