Alıntı:
tetse123 Nickli Üyeden Alıntı
Yaptigin zikrleri ibadetleri biraktiysan ondan kaynaklidir.yaptigin zikrine ve ibadetlerine don duzelir allahin izniyle kardesim ama kademe kademe.zikrine ibadetlerine ne kadar onem gosterirsen o kadar geri gelir
|
Vallahi çok haklı bir yorum ben ders ehliyim derslerimi bıraktım böyle olmaya başladı
---------- Post added 08.11.20 at 00:34 ----------
Alıntı:
CahCahi Nickli Üyeden Alıntı
Yalnızlık avam için şeytana nefse uymaya yakındır . büyükler için tersi dır. Yalnızlıkta bir insanın gerçek ederi ortaya çıkar gayesi tecessüd eder insanın kendine nazarı dokunabilir bunun için ayna şart değil. Ruhanilerden kasdınız ervahı habise olsa gerek. Onlar için tavsiyeniz yetersiz ve zayıf kalır.Ruhlar un başka kısımları da var.Ervahı tayyib e gayrı Tayyibe yaklassın.yalnız insan şeytanın hedefidir hadis var. Tashih yaptık bildiğimizce kızmayasın
|
Evet istemedende olsa çevremdeki insanlar benden uzaklaşıyor ve ben çok ince düşünmeme rağmen kendime soruyorum benim hatam varmı başkasınada soruyorum benim hatam varmı diye ama haklı olan ben çıkıyorum bilmiyorum garip bir döneme girdim Allah yardımcım olsun