Geçmişte kaza namazları bulunanlar bu tür istihare uygulamalarından bir sonuç alabilir mi?
---------- Post added 06.11.20 at 15:37 ----------
Alıntı:
tetse123 Nickli Üyeden Alıntı
Simdi gordugum kadariyla soylim size kendi tecrubemi.namaza niyet edince seccadede gorevlinin gozleri belli oluyor.yani gorevlisi hazir oluyor.namazdan sonra seni sag yada sola cekiyor tabi gozler kapali sekilde oldugundan ilk ben sol beynimde sonra sol ayagimda hissettim.ayaginin titresim kanallari kullanarak gucsuzlestiriyo o tarafa dogru cekiyor olay bu.gelen gorevli rahmani arkadaslar.yani benim tecrubem boyle.isteyen evet yada hayir de benim duyabilecegim sekilde vs vs degistirebilir.cekme islemini yapan gorunurde seste iletir.luzumsuz sacma sorular sormayin yada dusuncelere.bu hacet namazina bakan hadimin yanindaki korumalari dalga gectiginizi veya kotu birsey soylediginizi anlarsa kafanizi gozunzu patlatir benden demesi.koruma dualarinida okusaniz karsinizdaki muslumansa ve sahsina yada dine hakaret gibi dusunce ve sozlerle yaparsaniz koruma fayda etmez.
Gunluk zikrimden ornek:Kelime i tevhidin hadimine kiz mi erkek mi acaba bu diye sesli dusundumde yarma gibi korumasi ustume geliyodu hadim durdurdu guldu.o yuzden dikkat edin
|
Gözler kapalı yapılmayacak mı? Sen nasıl görüyorsun, ya da ben mi yanlış anladım