merhaba mavi bendeki sorun musallatmı büyümü bilmiyorum bi sıkıntımı havascı biri düzeltti fakat kısmi olarak arada bir devam edecek şekilde aynı kişi herşeyin büyüyle olduğunu söylemişti fakat uzun yıllar ilaç kullanarak geçen ve bir ömür boyu ilaç kullanmamı gerektiren hastalık sandığım bir uyku basması havascının tedavisiyle kısmi olarak yok oldu ilaç kullanmayı bıraktım ama arada bir devam ediyor oda ders çalışırken kuran okurken ayet sure salavat esmaül hüsna okurken tevbe zikirleri çekerken misafir önünde sınava girerken vb. zamanlarda olan uyku basması yaşıyorum onuda hafız esmasını günlük 100 defa suya okuyup içince bi kaç saat engelliyorum hafız esmasını da bir kolye yle başka bir hoca yapmıştı 2011 den beride bana düşmanlığı olan daha önceden laf tacizliğine uğradığım bir takım insanların soyut duyduğum sesleri göndermeli konuşmaları var canları isteyince duyuruyorlar düşünce okuyorlar unutkanlık var birde cinsel anlamda bedenimi ateşlendiren dürtüler tahrikler var genelde hep aynı saatlerde oluyor bu soyut saldırılar arda gördüğüm bir 3 yaşlarında bana anne diyen bir küçük kız cocuğu görünümünde bir varlık var birde genç esmer uzun zayıf baya insan görünümünde bir erkek görüntüsü var kızın baba dediği biri bunların soyut duyurdukları bazı olaylar bir ,ki hafta sonra gerçeğe dönüyor ama bazı seslerde beni cinnetin eşiğine getiriyor ve beni sürekli beddua etmeye sürüklüyor bu sorulardan ben yıllardır kurtulamadım o yüzden cinleri perileri görüp konuşup irtibata geçmek istiyorum 37 yaşımdayım hiç bir hayır işim olmadı uyku sorunumu çözen hoca kısmetimi bağladıklarını söyledi 3 ay önce o büyüler çözüldü ama diğer sıkıntılarım devam ediyor düşmanım olan birisi var bütün bunları cindar biriyle bana yaptırtan bende bunlarla aynı silahı kullanmayı öğrenmek zorundayım havas ilmini araştırıyorum 40 günlük riyazatlı okunan bir okuma var ama icazet verecek kimse yok bu konuda icazet verecek biri bana icazet verirse davet yapmayı düşünüyorum bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olsun Allah rızası için yada parasıyla
|