Alıntı:
gmutlu840 Nickli Üyeden Alıntı
Dostlar site içinde de gördüm ama hiç birşey anlamadım cübbeli hocanın videosundan baktım gene anlamadım şu 12 Rekatlık Hacet namazını birisi bana sırası ile nerde ne yapacam anlatabilirmi
2 Rekat
2 Rekat
2 Rekat
2 Rekat
2 Rekat 10 Rekat etti
2 Rekat daha kıldık 12 burda salli bar vs.. dualarını yaptık bitirdik sonrasını anlamadım lütfen sırası ile yazarmısınız 12. Rekat bittikten sonra sırası ile ne okuyacağım
|
Bu olması lazım dediğiniz
Alıntı:
gmutlu840 Nickli Üyeden Alıntı
Dostlar site içinde de gördüm ama hiç birşey anlamadım cübbeli hocanın videosundan baktım gene anlamadım şu 12 Rekatlık Hacet namazını birisi bana sırası ile nerde ne yapacam anlatabilirmi
2 Rekat
2 Rekat
2 Rekat
2 Rekat
2 Rekat 10 Rekat etti
2 Rekat daha kıldık 12 burda salli bar vs.. dualarını yaptık bitirdik sonrasını anlamadım lütfen sırası ile yazarmısınız 12. Rekat bittikten sonra sırası ile ne okuyacağım
|
Bu arada tahiyyatta salli barike oturken ondan bahsediyor.Bak nasil yapilacak tarif edeyim sana.
12 rekatlik hacet namazi için:
Bu namaz 2 ser 2 şer kilinacak.
Her iki rekatta bir selam vereceksin.
En son 12.rekatta tayyihat,salli barik okumasini bitirdikten sonra selam vermeden secdeye var.
Secdede 7 kere fatiha 7 kere ayetel kursi oku.
Sonra 10 defa duayi okuyacaksin arapcasini alta yazarim.
Sonra Kalbindeki muradini niyet edeceksin.
En sonundada selam verip namazi bitireceksin.
Sonrada namaz bittikten sonra bu duayi okuyup hacetini isteyeceksin.
10 kere secdede okunacak dua:
Lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh. Lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve alâ külli şey-in qadîr.
Namaz bittikten sonra okunacak dua:
Allâhümme innî es-elüke bi meâqıdil izzi min arşike ve münteherrahmeti min kitâbike vesmikel a'zami ve ceddikel a'lâ ve kelimâtikettâmmeti en tüsalliye alâ seyyidî Muhammedin ve en taqdıye hâceti hâzihi.