Alıntı:
radyah Nickli Üyeden Alıntı
Kayın biraderin tam mezarcı’ymış eşinle konuş başkasına satsın kardeşim! İnsan kardeşinin ağlayarak sattığı malı almaya utanır bu fırsatcılıktır. Madem 3500 ü var size destek çıksın aaaa abi neden satıyorsun dursun motorun al şu parayı sonra ödersin diyebilirdi ! Bir daha evin önünden bile geçirmeyin onu
|
6 yıldır yanımızda ev kirası, faturalar falan tek kuruş vermediği gibi evde bir eşyanın yeri değişecek olsa ucundan tutup kaldırmaz, gider komşudan yardım isteriz. Bu kadar hayırsızken şimdi duygu sömürüsü ile o kadar hakkımızı yiyecek. Olmaz desem belki eşimle aram bozulacak, ya da eşim ona vermeyi çok istediği için, eşimin ya da onun kul hakkına gireceğim, bilmiyorum. Hiçbir şey bilmiyorum. Tek bildiğim, o motorun parası kendimizi toplayana kadar bizi idare edecekti. Aksi halde gerçekten maddi anlamda biteceğiz. Var mı okuyacağım bir dua? Allah'a havale ediyorum. Allah'ım malı veren de alan da sensin. "Haksızlık yapmak istemiyorum, o malda eşimin de hakkı var, kardeşine vermesi haklıysa, versin, hakkı değilse sen hakkımızı koru " diye dua ediyorum.