26.10.20, 01:16
|
Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Gönülköşkü Nickli Üyeden Alıntı
Kıymetli bir paylaşım ve yanlış anlaşılma sonucu aramızın açıldığı bir arkadaşımla tekrar biraraya gelelim diye bu zikri çekip dua ettim.Bana önerilen uygulama şu şekildeydi:
114 Yâ Camii diye tane tane tesbih edilecek ve bittiğinde de
Allâhümme ellif beyne kulûbinâ. Ve aslih zâte* beyninâ. Vehdinâ sübüle’s-selâm. Ve neccinâ mine’zzulümâti ile’n-nûr. Ve cennibne’l-fevâhışe mâ zahara minhâ ve mâ batane. Ve bârik lenâ fî esmâ’ınâ ve ebsârinâ ve kulûbinâ ve ezvâcinâ ve zürriyâtinâ. Ve tüb ‘aleynâ inneke entet-tevâbür-rahîm. Vec’alnâ şâkirîne li-ni’amike müsnîne bihâ ‘aleyke kâbilîne lehâ ve etimmehâ ‘aleynâ.”
Anlamı :
“Allah’ım! Kalplerimizi birleştir, aramızı ıslah et, bize kurtuluş yollarını göster, bizi karanlıklardan aydınlığa çıka, bizi her türlü çirkinliklerden, açığından ve gizlisinden uzaklaştır. Bize kulaklarımızı, gözlerimizi, kalplerimizi, eşlerimizi ve neslimizi mübarek eyle. Tövbelerimizi kabul eyle, şüphesiz ki Sen tövbeleri çok kabul edensin, çok merhametlisin. Bizi nimetlerine şükredenler, nimetlerinle seni övenler, verdiğin nimetleri kabul edenler eyle ve bize nimetlerin devamını ihsan et.
duası okunacak.Ben güzel sonuçlar aldım.
|
Hangi gün hangi saat farkedermi
|