Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Bu yazanlarla 2. haftanda 2. konuyu açıcaksın ben cinleri görüyorum hemde gerçek suretinde! nasıl kapatırız diyeceksin
Ebced değerini geçme 41 gün yine oku bulut şeklinde görürsün.
Maneviyat benim için doyumsuz olmuştur,para olsa bi noktadan sonra yine yetiyor açlıktan ölmeyiz ama nurların içinde yok olmak isterim hep Allahu Teala hayatım boyunca 1-2 sefer yaşattı bunu zikrettiğim salavatın faziletinden değil lutfü keremiyle bi damla akıttı kendimi kaybettim.Hiçbir zevk hiçbir yaratılmış hiçbir nesne o lezzeti veremedi bana hala o lezzeti ararım ve daha yoğun açlık duyuyorum artık O kendimi kaybettiğim salavat "SALATI NURİL KIYAMETİ" idi kendine vird edinip okunursan birşeyler olabilir abdestli en azından salı perşembe 111 kere mesela..Birşey yaşarsan hissedersen kimseye anlatma buraya bile yazma gitmesin elinden güzel kokular sürün kıbleye dön gazete okur gibi yapma nurlar içinde değil aşkla yap aklındaki herşeyi kalbindeki herşeyi çıkart,kalbini boşaltabilirsen orası en güzeli ile dolar
|
. Sayın celcelutiye hocam öncelikle Allah razı olsun ben herhün ebced değeri kadar çeksem bulut şeklindemi görürüm yoksa gerçek suretlemi çünkü hocalar diyorki gerçek suretini görseniz dayanamazsınız