Ben bu sitede gördüm besmele çekene musallat geldiğini.(besmele kısmı abartılı örnek).
Takıntılı biriyim bi şey okusam acaba diye şüphe ediyorum ama benim en cahil olduğum yılllarda bile koruma yapmadan okuma yaptığımda başıma bir şey gelmedi tabi saçma, sonu başı olmayan dua tertiplerden değil.
Millet 100 Ayetel Kürsi okuyor bana bir şey oldu diyor bence öncesinde zaten musallatı var ya da rahatsız eden varlıklar var çevresinde okuyunca oldu sanıyor.
Yıllar önce babaannemin bağlı olduğu cemaatteki genç bir kadın çocuklarını okula yollayınca peşlerinden Ayetel Kürsi okuyormuş kocasını işe yollayınca da okuyormuş sayısız ama sanırım ciddi bi miktarda.
Bir süre sonra çevresinde kanatlı varlıklar görmeye başlamış bunu hocasına söyleyince biraz azalt Ayetel Kürsiyi demiş.
Yani gelen musallat olmuyor sizi koruyucu varlıklar oluyor. Önce kendinizin temiz olduğundan emin olun.
Ben öyle 3 5 okumada bir şeylere ulaştım olayına da inanmıyorum.