Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Sadece Ayetel Kürsi için diğer virdler içinde geçerlidir..Buna musallat denilmez küçük bi hadisedir..Kişi büyük sayılarda kendinden geçmiş halde gözleri kapalı o kadar yoğun bi vird çekerki bedenini bırak odanın aurası bile değişir..Bi enerji saçar hale gelir bunu gören ruhaniler celb olurlar..Aslında küçük bi imtihandır bu ve kesinlikle kalıcı değildir..Yüksek miktarda çekilen virdler bazı kapıları zorlar belki yada bazı kapıları açar..
Hep Allah dostlarının okuduğu virdleri görürüz internette çıkar karşımıza fakat ben 1 tane Allah dostunun Allah lafzı ve tevhid zikri dışında binlerce kez şunu zikredin dediğini duymadım,görmedim..
Şöyle bi durumda olabilir,kişinin zikrine ulviler mubarekler icabet edip birlikte bi zikir halkası kurmuşlardır fakat enerjileri o kadar güçlüdür ki zikirdeki kişinin başı ağrır vücudundan enerji çekilir musallat kaptım sanır..
Eğer yaptığınız zikirden kalbiniz mutmain ve Allah rızası gözeterek zikrediyorsanız korkmayın,çekinmeyin dalın içine..Şeytanın ihlaslı kulları arasında hiçbir etkisi yoktur.
Bi müddet sayıları çok aştığım vakitlerde küçük ziyaretler yaşadım,koruma dualarına sarıldım çünkü işin hakikatini bilmiyordum..Şuan zikri böldüğüme bile pişmanım ruhumun çelimsizliğinden beni etkilemiş o vakitler yeni anlıyorum..
Bir tanıdığım hoca derdi ki ; Sufli inmeden Ulvi olan inmez..Belki bu haletler küçük bi imtihandır..Çünkü sayıların çok üstüne çıkan kişilerin niyetleride değişir..Ben hadim istiyorum der kişi ama küçük bi baş ağrısında ayakları dötüne vura vura kaçar odadan Dur Bismillah daha imtihan başlamadı bile..
Sadece sorduğun kısma değil bir kaç farklı şekilde yorumladım,kafandaki soru işaretleri inşaAllah gitmiştir , kandilin mubarek olsun kardeşim
|
Benim zikirle ilgilide bir sorum var izninizle imtihan için gelirlerse biz korkmasakta evdeki evcil hayvana zarar gelor mi onu nasil koruyalim evlat gibi sevdiğim bir kör kedim var rabbim onu korusun benden kendinden bile