22.10.20, 14:18
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 204 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Nare Nickli Üyeden Alıntı
Hayatinizi degistiren zikirler oldumu varsa paylasabilir mi siz .
|
Hayat değiştiren zikir..
Bu öyle kocaman bir konu ki... Dilim döndüğünce..
Şimdi zikir hayat değiştirir mi? Değiştirmez.
"Namaz kılıyorum işim gücüm rast gitsin diye" gibi bir şeydir bu... Peki arkadaş Şura 20'yi nereye koyacaz?
Bakın zikir bir ibadet biçimdiir. Hatta namaz kadar da farzdır Ha. Mushaf'da namazdan daha çok geçer. Bir varlığı yada iyiliği çağırma biçimi olarak kullananlar için de ayeti yukarıya bıraktım.
Genel olarak şunu diyelim o halde; ibadet hayat değiştirir mi? Evet. Canlı delili var mı? Var. Bizzat ben..
Allah para vermedi bana. Hadimler cinler periler alemine de girmedim. İşim gücüm mükemmel düzeyde yoluna da girmedi. Sınavım daha da ağırlaştı üstelik. Fakat bak ben siteye ilk üye olduğumda Define arıyodum. Onu buldurdu. Her gün külçe külçe altın yağıyor evime. Öyle bir Define ki Definelerin hakikati.... Kendisine ibadet etme şerefini verdi bana. Değişmiş mi hayatım? Kesinlikle....
ZİKİRLERİ PUTUNUZ HALİNE GETİRMEYİN.
Şunu okudum şu oldu falan bunlar, kerameti yapılan işten bilmeye götürür insanı. Örneklendirelim...
Diyelim çiftçi toprağa bir kaç meyve çekirdeği, biraz gübre, biraz da su verdi ve zaman geçti oldu o kavun. Kavunu veren toprak dediğin an geçmiş olsun. Zira kavunu veren toprak olsaydı pis, çamur, bok tadması gerekirken o kavun subhanallah bal gibi tatlı... Yoktan var etmek halik olan Allah Zülcelal'e mahsustur.
İşte tam bu nokta hakikatin ucundan belki tutacağın yerdir..
.
|