Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
dün bende kendi kendime sordum bu soruyu. Belki de her an yardım ediyor da bizim nankör gözlerimiz görmüyor, ahmak beynimiz idrak etmiyor. Allah müslümanları başı boş bırakmaz heralde...
Amma sınav çetin olsun diye de parayla ve parasızlıkla da sınav eder. Bakma sen Müslümanlar parayla olan imtihandan hep kalmıştır.. Sahabi kalmış biz mi geçicez? Çok verip azdırmasın...
Ha azı da sıkıntı. İmandan eder adamı...
Ne bileyim her türlüsü sıkıntı bakma sen....
Vakit belli olursa beni de Bi haberdar edin dostlar... Hem maddi hem manevi çok ihtiyacım var bu günlerde yardımına...
|
kardeslik biz cok cok nankor kullariz,hep isyandayiz,dun afrika dan yeni geldim, Mali ve Moritanya ya gitmistim,bir arkadasimin yardim isi vardi ona yardim ettim, yahu arkadas bir naylon terlige bu kadar mi sevinir o insanlar,kadinlar bir naylon camasir legenine bu kadar mi sevinir sanki verdigimiz tam otomatik camasir makinasi,adamlara sanki dunyanin serveti gitmis gibi,adamlarin icecek suyu yok, actirdigimiz kuyulardan su cikinca adamlar kafayi bozuyor sevincten,cocuklar acliktan oluyor analarinin yaninda,gunde 1 ogun yemek icin akin akin kiliselerde hristiyan oluyorlar 18-20 yasinda misyonerler ari gibi calisiyor onlarda para gani,1 tane musluman kurulus yok,muslumanin kurban bayraminda verdigi 2 kilo etle olmuyor bu isler...biz burada ne islerle ugrasiyoruz,bu kadar nankor olmusuz,ha bu arada musluman icin fakirlik iyidir diyen güruh gitsin gorsun fakirlik iyi mi kotu mu,nasil insanlari dininden ediyor bu güzel fakirlik!!!!!!! sonra gelsin fakirlik mavali okuyabilecekmi?