Alıntı:
Sofi058 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle selamûn aleyküm. Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun inşallah.
Değerli abilerim hocalarım. Teyzemin doğuştan gelen keşif yeteneği var 1 sene önceye kadar net bisekilde haber alabiliyordu ama bu 1 senedir git geller oluyor bazen hiç olmuyor bunun sebebi ne olabilir ve çözümü nedir daha net eskisi gibi olması için ne yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum insallah. Şimdiden Allah razı olsun ..
|
Bir insan dese ki Ben görüyorum, ben biliyorum , dur ben öğrenirim şimdi bakayım.. şirk e girer..kendinden bilir çünkü..
Birde haddi olmayan şeylere nazar edince kapanır.
Birde gösterileni insanlara olduğu gibi anlattığında da gider..
Yanlış yaptığı birşey var ki gitti bırak karışma..
Insanlar sanıyor ki şimdi imtihandalar keşif açılınca imtihan azalacak bitecek kolaylaşacak.. Aksine daha da zorlasak,bileceksin soylemiyeceksin..dua ediceksin sadaka vericeksin hatırlatma yapacaksın,olduğu gibi söylemeyeceksin..
Allah dostlarını gördüm,televizyon izler gibi izliyor..
Nasıl anlatıyor biliyor musun ?
Adamın biri 20 sene once bir genci rüyasında görmüş ama bu gunki haliyle..Allahin işine akıl sır ermiyor diyor..
Kendini anlatıyor amma kendini katmadan,çok ince çizgiler var bu hususta insan hata yaparak öğrenir yanlışı teyzeye yukarıda saydigim maddeleri sırala önce hatayı kabul edip 2 rekat tövbe namazı kılıp selamdan sonra ellerini açıp tövbe etsin anlattıklarına