Bu konuyu görüpte yardım edebilcekken etmeyen kim varsa vebal onların üzerine olsun. kadın bugün sabah saatlerinde intahar etti. Bu çağrıma kulak vermeyen ilmi olupta yardım etmeyen kim varsa dilerim Rabbimden soyu gelcek olanlardada böyle geçimsizlikler olsun ve aynı sonla son bulsun. Şimdi çayınızı içip devam edebilirsiniz. Uzun lafın kısası ilmin ve 100 üzeri hadis bilenler onların sadakasını vermeliler buyrulmuş. Bu sitedede artık ilmi bütün kimse olduğuna inanmıyorum benden farkınız yokmuş hatta benden çok aşağılardaymışsınız gördüm.. Hazreti hızırın hikayesindeki çobanın olayı gibi şimdi sizinmi amelleriniz yoksa benimmi niyetim daha halis oldu bugün kadına onca yardım etmeye çalışmama rağmen siz yardım etmediniz ve bugün sabaha doğru intihar etti. Ama burda yalandan hadimim hudamım şeytanım var demesini bilirsiniz bırakın bu işleri bir can gitti sahtekarlığa lüzum yok ben sizleri gözümde büyütmüşüm oysaki siz önce kendinize yardım edin..
---------- Post added 19.10.20 at 16:07 ----------
Hee şunuda ekliyim pes etmicem çaresiz nerde varsa elimden geleni yapıcam bu yüzden havas ilmini öğrenmeye çalışıyorum birileri gibi sahtekarlıkla para kazanmak için değil.. ( Bu son sözümden rahatsız olup cevap veren olursa anlayınki o bu sondaki dediğim ibareyi taşıyan kişilerden sadece biri)
|