Şu Arapca rakamlar bir kağıda yazılır:
۵۶٢٧۴ (türkcesi 56274) sonra şu isimler kağıt üzerine 1 defa okunduktan sonra kendini ve kağıdı şu buhurlar ile buhurlaman lazım.
Tütsüler: Öd ağacı-lüban, cavi mestaki
İsimler şunlardır:
حه قبراش حه هیتزاطورش جه منذ اقشطش حه عنطلنطهس حه عدا نقش حه كطلطیش طلعود لطش حه بحق بعضكم على بعض
وبحق الكواكب السبعة وبحق من اسمه وطاعته واجبة علیكم الا ماقضیتم حاجتى وكنتم عونى على (كذا وكذا) اقسمت علیكم بالملك
الأصفر وبحق الملك الأحمر وبحقكم علیكم الا ماقضیتم حاجتى وكنتم عونى وأعوانى اعینونى على (كذا وكذا) اقسمت علیكم بیأجوج
ومأجوج وهاروت وماروت إلا ماقضیتم حاجتى
Okunuşu:
(Hah kabaraaş hah heytezaatuuraş cah münzü akşataş hah antalantahes hah adaa nakşin hah
ketaltayeş taluud lataşin hah Bi hakkı ba’dikum alaa ba’din ve Bi hakkil kevaakibisseb’ati ve bi hakki
men ismuhuu ve taa atihii, vaacibetun aleykum illaa maa kadaytum haacetii, ve küntüm avnii alaa (keza ve
keza) aksamtu aleykum bil melekil asfar ve bi hakkil melekil ahmar ve bi hakki küm aleykum illaa ma
kadaytum haacetii ve küntüm avnii ve A’vaanii, A’yunuunii alaa (keza ve keza) aksamtu aleykum bi
ye’cuce ve me’cuce ve haaruute ve maaruute illaa ma kadaytum haacetii.
Tırnak içinde olan yerlerde keza ve keza nın yerine ne istiyorsan onu emretmen lazım.
Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.
Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.