Alıntı:
yahyail Nickli Üyeden Alıntı
Sen isteğine uygun bir yada iki esma yı kombinleyerek oku hepsi hem ağır gelir hemde anlam karmaşası olur.dadece ALLAH rızası için okumak istiyorsan esmaül hüsnanın tamamını tek seferde oku ama hacetin var ise karışık olmaz.örnek muhyi ve mümit esmaları biri hayat biri ölümle ilgili anlatabildimmi bilmiyorum.ayrıca her esmanın günü saati ve ebced değeri var..nette bulabilirsin .şöyle yapabilirsin bir esma seçip gününde ve saatinde bsşlayıp diğer günler saatinde ebcedi kadar zikredersin iki esma okuyacaksan başa koyacağın esmanın gün ve saatine dikkat ederek ikisinin ebced toplamı kadar okursun veya 5 vakit namazın peşine okursun buda çok faydalı olur.yada güne saate bakmadan her gece aynı saatlerde ebced değeri kadar okursun usul çok tesir ettirecek olan MEVLAMIZ .duaların kabul olur inşaALLAH yardımcı olabilmişimdir.konu sahibi arkadaşımız yasaklı o olsaydı dahada fazla bilgi verebilirdi.
|
şimdi daha iyi anladım çok saolun bilinçsizce okumak yanlış olurmuş benim işim ve maddi sansım pek yok hayatta maddi manevi şans için okumamı önerdiğiniz bir kaç esma söylerseniz çok makule geçer. Allah sizden razı olsun