Alıntı:
Devrimci Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu konuda vermiş olduğum formül-tertip internet ortamında bir sitede ''Aşık etmek için denenmiş bir usul!! adı altında herkese parayla satılmaktadır.
Yine bir başka forumda bu sitenin linkinin reklamını yapan bir üyemiz(şimdiye kadar formumuzda hiç mesajı yok) sanırım bu siteyi kurup parayla celb formülü satan kişi.Bu üyemiz formumuzdaki diğer celb ve bazı konularımıda çalıp sitesinde parayla satıyor olabilir.
Sayın üyelerimiz hiç bir kişi ve siteden sakın parayla CELB formülü satın almayınız.Benim formüllerimi-konularımı kopyalayıp parayla satıyorlar.Uyanık olunuz.Bizim formumuzdaki konularımın çoğunun kaynaklarını da veriyorum ve hepsi mücerrebtir.Tecrübe edilmiş ve iyi netice alınmıştır.Sizlerde eğer bir sorununuz olursa konuya ekleyiniz veya konu açıp sorunuz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Üstte linkini verdiğim sitede bu konudaki formülü parayla satıyorlar.Sakın olaki bu sitedeki ziyaretci yorumlarını okuyup kanmayın.Hepsi palavradan kendisi yazmış.Birde siteye müşteri çekmek için Esmaül Hüsna.info adını verip din tüccarlığına soyunmuş.
Chat bölümünün hemen altındaki reklamı günde 5-6 defa tıklayıp formumuza destek olalım arkadaşlar.
Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.
Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Sayın üyelerimiz Chat Sohbetlerinden faydalanmanız için 15 mesaj,Forum hocalarından ücretsiz bakım hizmetinden faydalanmak için ise 50 mesaj,E-kitap indirebilmeniz için 100 mesajınız olması gerekir.Lütfen forumdaki konulara yorumlar ve mesajlar yazarak forumda katılımcı ve aktif olunuz.
|
Merhaba,
Ben de 150tl vererek dua almıştım. Ancak uygulayamadım. Vefk için de 1500-2000 TL istemişlerdi. Keşke daha önce görseydim bunu, teşekkür ederim hocam