Alıntı:
Ebuhalid Nickli Üyeden Alıntı
Kuran ve sünnetle tedavi vardır. Ne ashabı kiramda ne mezheb imamlarımızda ne selef ne halef ulemamızda ne evliyaullahta ne meşayihi kiramda ne saadatı kiramda cinlerle çalışan onlarla tedavi eden tek bir kişiye rastlayamazsınız. Süleyman aleyhisselamdan da delil getiremezler. Şu aşağıda vereceğim hadisi şerifi okuyan akleden anlar zaten. Havas adı altında tılsımcılık yapanlara aldanmayın. Şeytan ve cinlerin oyuncağı haline gelmişler. sihir ve büyü ya kuran ve sünnetle tedavi edilir ve yalnız Allahtan yardım istenilerek. yada sihir sihirle milyonda bir tedavi edilebilir ki bunun adına nüşre denilmiştir ve caiz değildir. Nüşre yani sihrin sihirle tedavi edilmesi haramdır. Cinciler ilmi hatemciler hepsi cin ve şeytanların oyuncağı aldattığğı kimselerdir. Ahirette göreceğiz onların hallerini. Nasıl bir aldanış içinde bulunduklarını. Ve bunlara baş vuranların nasıl bir aldanışla aldandıklarını.
Bir hadis-i şerifin rivayetine göre Peygamberimiz (asm) şöyle buyurdu:
“Dün gece cinlerden bir ifrit, birden (üzerime gelip) namazımı kesmeye çalıştı. Fakat Allah bana imkân verdi de onu yakaladım. (Önce) sizin hepinizin bakması / görmesi için, onu mescidin bir direğine bağlamayı düşündüm; sonra kardeşim (Hz.) Süleyman’ın 'Ya Rabb! Beni bağışla ve benden sonra hiç kimseye nasip olmayacak bir mülkü bana ihsan et!' (Sad, 38/35) şeklindeki duasını hatırladım (da kendisini zelil bir halde bıraktım).” (Buhari, Salat, 75; Müslim, Mesacid, 29)
|
Bir yanlis anlasilma var.
Buyuyu cinciler buyuculer ile buyu yaptirarak bozdurmuyoruz Allah a şükür.
Yardim aldigimiz kisilerde musluman cinler ile bakim yapıyor', musalat olan gorevli varliklari bu muslumanlari ile aldiklarini soyluyorlar bu ne derece doğrudur bilemem eger kast ettginiz bu ise bende zaten bunu soruyorum.
Onun disinda okuduklari ve okumamizi ogutledikleri kurana uymak, kuran okumak. Ayrica giyabinda da olsa soylemek isterim bunun icin para almadilar.