Alıntı:
tetse123 Nickli Üyeden Alıntı
15.gun
70 ayetel kursi okudum.ve evdeki herkes yatinca isik sondugu anda bir iri yapili siyah varlik odadan iceri girdi tam diger zikrimi yaparken dua bolumunde geldi.cati tarafindaki duvara dogru yukseldi ve kendini gosterdi.simsiyah 3 metre boyu olan biriydi karanlikta belli olmak icin yanlari nur gibi aydinlandi bana el salladi ben tabidua ettigim icin bakmamaya gayret ettim cunku feyz gidicek ve bu sefer ona bakarken ne yaptigimi bilemicem.el salladi bana.onun oncesindede dua ederken tesbihime baktim nurlarla kapliydi hrr tanesi isil isil mavi nur olmustu cok guzeldi.neyse sonra benim dol duvarimda turkiye siyasi haritasi var buyuk onun ustundede kurani kerimim asili turkiye haritasinin tam ortasinda oluyor yani. Kurani kerimide kucukken kuran ogrenmeye camiye giderken yarisma yapmisti cami hocasi ilk ogrenen diye bende 2. Olmustum 1.ye veriliyordu sonra cok uzuldum anneanneme anlatmistim ki sonra anneannemde konusunca hoca kuran hediye etmisti ))))))) hazir aklima gelmisken yazayim dedim ne gunlerdi.neyse sonra bu kuranin asili oldugu yere gecip namazda oturur gibi beni dinlemeye cekildi.duami bitirince sesler geldi tam anlayamadim ama hazir degil hazir degil gibi birseyler duydum.insaallah devam edicem arkadaslar.banada dua edin konuyu takip edenler
|
Çok güzel kardeşim maşallah Rabbim ilmini arttırsın hayırlara vesile olsun sanırım senin hizmetine girmek için hazırlanıyorlar