Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle meselenin etrafını bir kaç cümle ile çizelim Aciz hastalıklı bi çarenin tekiyim,Şuan ki vücudunuz cildiniz şekil şemaliniz Cenabı Hakk 'ın kendisi tarafından anne karnında şekillendirerek ayarlandı düzenlendi.Kiminle evleneceginiz ne zaman öleceginiz ne kadar rızkınızın olacağı herşey yazıldı..Kendinize ilk başta siz bi inanın gayet iyisiniz ve fazladan bu konuda birşey yapmanıza gerek yok Vücudunuzun ve cildinizin daha iyi olması için önce hayata baktığınız pencereyi değiştirin hiç birşey için stres yapmayın ve herşeye güzel bakın..Daha sonra yediklerinize ictiklerinize dikkat edin ne yerseniz o olursunuz..Esmalarin cilt veya vucut icin zikredilmesi bana yanlis geliyor,bu gün ku niyetiniz düşünceniz yarininizin fragmanıdır.Meseleniz davanız güzellik olursa yarın bu dava üzerinden sinanirsiniz..Aynaya bakıp Ya Musavvir beni ne güzel yaratmışsın şükürler olsun derseniz daha yerinde olur Bu arada esmalardan beklentinizi yazarsanız benim size o konuda zahiri tavsiyelerim olur.. hatam olduysa affola sadece yapacağınız zikir size nefis tatmini dışında hiç birşey kazandirmicak ne daha iyi bir eş,ne daha uzun ömür,ne güzel fizik hatta sevap bile olmiyacak niyette ilahi rıza yok çünkü..Dedigim gibi beklentilerini yazarsan ona göre yönlendirme yapabilirim
|
süper cevap vermişsiniz hiç böyle düşünmemiştim good