Alıntı:
Noran Nickli Üyeden Alıntı
Hocam sen hakkediyorsun gerçekten helal olsun. Geoogle bile haktan yana. InşaAllah daha çok kazanirsin ve emeğinin karşiliğini alirsin hocam @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Allah Teâlâ herkesin niyeti nisbetinde emeğini kuşkusuz ki verir. Ancak şuna dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum...
Benim ayetlerimi değişmeyin diye ayette ifade buyrulmuştur ya hani..!.? ; Buradaki değerli hocaları ve diğer tüm üyeleri tenzih ederek beyan ederim ki bu hususta dikkat edilmelidir. Değerli hocaların özellikle buna dikkat ettiğini zann ediyorum.
---------- Post added 13.10.20 at 00:20 ----------
Alıntı:
Noran Nickli Üyeden Alıntı
Hocam sen hakkediyorsun gerçekten helal olsun. Geoogle bile haktan yana. InşaAllah daha çok kazanirsin ve emeğinin karşiliğini alirsin hocam @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamız burada başka türlü bir maddi rızk dan bahsettiğini düşünüyorum. ☺️
Ayette de ifade edilir ki O dilediğine hesapsız rızık verir.
Alıntı:
sedaaaaa Nickli Üyeden Alıntı
merhaba
bu sekilde para kazanma ve bilgi paylaşımı cok güzel düşünülmüş ama paylaşılan bilgi yanlışsa ve bunu paylaşan kişi sadece para kazanmak için sallamasyon yazılar yazarsa insanlar buna inanacak
bunun önüne geçmek için bir düşünceniz var mı acaba ?
|
Buradaki özellikle hocaların maşallah la kuvvete illa billah
Gayet zeki olduğunu düşünüyorum. Allah Teâlâ sayılarını artırsın ilim erbabının. Zekâ nın çoğu şeytandadır denilir ancak zekâ ve diğer her türlü bahşedilen tüm nimet ancak Allah yolunda kullanıldığı rızası dahilinde olduğu takdirde kıymetlidir. Ve buna kuşkusuz dikkat edildiğine eminim.
Allah cümle ümmet i Muhammed e yardım ede cenneti ile sevindirsin rızası içinde yaşatsın inşallah.