Alıntı:
Atk Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm görüyorum ki doğru yerdeyim sizde.
Ricam bana ask vekfi yaptım ve dua da ediyorum iyi niyetle tamamen yapılmış bir islem acaba tutma ve yaptıran ve yapan ne hisseder bilgi verir misiniz ve dua eder misiniz
|
Aleykum selam çok detaylı bilgim olmasada çevremde tanidığım.yaptıran kişiler çoktu malesef kısaca aşık ettirme denilen işlemler büyüdür.
Eğer tutarsa yapilan kişi sizin yanınızdayken mutlu sevgili gibi olur yani kodlanmıs robot gibi olur etkisi gectiginde yine uzaklasır bu sekilde olmasınin sebebide buyu isleminde ifrit görevli bir cin etkisi altına girer sevmesini istediğin sevmez ama irade cin kontrolunde olur.
Yapılan kişinin koruması varsa veyahut etki edemezse yaptırana musallat olur ama o musallatta sevgi beklemeyin
Tavsiyemi istersen yaptığın islemi iptal ettir tövbe et işlem yaptırmak yerine oturup namaz kıl ve Yaradana dua et seni sevmesi icin nasıpse hakkında hayırliysa rabbim nasip eder .
Bu forumu bulduysan celp islemi arastırmak yerine buyu etkisine maruz kalmış insanların neler yasadiklarına bakmanı tavsiye ederim