Alıntı:
Eliftasinmim Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm yapılan uygulamalar büyüler muska lar vs. Rahmani yada şeytani hayır için yada şer için nasıl gizli tutulur birine şeri bir uygulama yazdık tuttuğunu gözlemledik bu kişi rahatsız oldu bir ilim sahibine gitti bakım yapıldı sende büyü var dedi şu kişi yapmış şu kişi yaptırmış dedi yapanı ve yaptıranı ve uygulamayı nasıl gizleriz
|
cozen kisi ilimli ise gizleyemezsin,cani yanan esek attan once gider derler,adamin cani yandiysa kotu seyler yapar caninizi yakar,belkide alir,kendimden biliyorum cok uzun süre canimizi yakti, bende o yakti ben alayim diye gittim fakat gebermiş şerefsiz,bana gore elim boş döndüm,baskasina gore verilmis sadakan varmiş hayirlisi olmuş seklinde yorumlandi...
---------- Post added 08.10.20 at 08:56 ----------
Alıntı:
Eliftasinmim Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm birinden sözlü olarak duyduğum ve sorduğum üstünkörü cevap verdiği birine yazım yaptığını
ve karşı tarafın bunu gördüğünü ve geri dönderdiğini mürşidinden hocasından öğrendiğini ve yazdığı uygulamaları siyah poşete koy dediğini söyledi bilgisi olan arkadaşlarım ve hocalarım bilgi verebilirim selametle
|
siyah posete konunca gorunmezmi oluyormus,yoksa islerligini yitiyormuymus,cok enteresan....