[QUOTE=Masum;361954]
Alıntı:
Himmet12 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar. Bir kaç ay önce sürekli ya Vedüd ya Cami esmasını çekiyordum. Başka hiç birşey okumuyordum. Eşime niyet okuyordum. Vird haline getirmiştim bilinçsizce. Resmen delirecektim. Kalbim yanıyordu. Sonra başka dualarada başladım. Ve bu etkiden kurtuldum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Selametle
Deliricektim derken esinize duydugunuz sevgi mi artti yoksa bir sikinti hissi mi oldu? Esinize tesiti oldu mu?
|
Büyük ihtimal başta eşi için niyet etmiştir ama koruma yapmadan okuduğu için kendisi de etkisini görmüştür. Üstteki yorumlardan yaptığım çıkarım bu şekilde oldu.
Fakat anlamıyorum, zaten amaç iki tarafın da birbirini sevmesi değil midir? O zaman okuyan niye koruma yapıyor ki?
Diğer yandan en sevdiğim esma Ya Vedud esmasıdır ama şöyle bir şey öğrendim, belirli bir sayıyı geçince tüm varlıklar seni sevmeye başlıyormuş, bu sefer seni diğer insanlardan kıskanmaya başlarlarmış bu yuzden onlarla aranı bozarlarmış..
Bu ne kadar doğru bilemiyorum ama şu kadar ya vedud çektim filancadan ayrıldık kavga ettik vs gibi ters tepti diyen sayısı çok olduğundan kendi adıma bu zikri çekmekten korkar oldum.