Alıntı:
CahCahi Nickli Üyeden Alıntı
Once dedim ki şunlara cevap yaz uzun gidecek diye değil fayda gormedigim için vazgeçtim zira ilkokul çocukları gibi yaklaşım. Ne denir. Ne diyim. En iyisi şunu demek. Ellah hakkımızda ne diyor bize nasıl bakar . Onu nasıl razi ederiz. Ibadet için aşku Şevki nerden bulacaz. Gunahlarim için neden agliyamiyorum. Çok uyumadan nasıl kurulabilirim. .... bak asıl merak edilmesi peşine düşünmesi gereken sorular bunlarmis Ey Nefis.Sen de dinledim kardeşiim. Yazın nefsime şu hitab vesile oldu şu vakitte.Akıl marifetullah ile tegaddi ettiginde şek ve şupheler izale olur.Bilimum hastalıkların ilacı marifet-i Sani'dir
|
Allah sorgulayın düşünün tefekkür edin diyor ama biz kuranı sorguluyoruz da yahudilerin zihniyetini sorgulamıyoryz sebebide nefsimizle ibadetle meigul olalım dye adamlar acayip şekilde YALAN attılar ve bütün dünya inandı hiç havasız motor çalışırmı uzay havasızdır teknoloji minumumda çıkılıyorda zirvedeyken çıkıymıyor sebep işte bu yalanı çözdüğün zaman kkapitalist sistemi laikliği demokrasiyi modayı onların dayattığı eğitimi onların yerleştirmiş olduğu din adamlarını siyasetçilerin onların emrinde olduğunu ve daha nicelerini yalan düzen şeklinde olduğunu anlarsın laikliklik deniliyor almanlar araba uçak vb her çeşidini yaptı biz şapka takmadı diye insan astık ve ibadethaneleri ahura çevirdik bunun akılla ne alakası var adam komble her taraftan yırtılmış pantol giyiniyor üstüne bir sürü para vererek en güzel pantolon giydiğini zannediyor moda diye daha nice örnekler gibi sana bunlar basit mesele gibi geliyor ama aya çıkma yalanıyla moda laiklik kapitalizm demokrasi yalan düzenler hepsinn kaynağı aynı. Sen şimdi bunlarla meşgul olma git nefsinle meşgul ol halbuki kafir münafığın yalanlarını sorgulamakta bir cihaddır.