Alıntı:
Yet80 Nickli Üyeden Alıntı
Pri reis haritayı cinlerdenmi yoksa kendi sezgilerdenmi aldı bugün teknoloji okadar ileri seviyede fakat haritalarda yanlış var fakar pri reisin haritasında yanlış yok
Uzayda hayat varsa bunun ispatı nerde tamam belki. uzaya çıkılmayabilir ama teleskopla uzaydan herşey görünebilir teleskop milyonlarca ışık yılını görüyotda ay veya marsta ki canlıları niye göremiyor
piramitleri cinlermi yoksa uzaylıların yardımıyla mı yapıldı
Hadislerdede belirdildiği gibi dünya küreyse nasıl 7 kat gök ve 7kat yer ne oluyor.
|
Once dedim ki şunlara cevap yaz uzun gidecek diye değil fayda gormedigim için vazgeçtim zira ilkokul çocukları gibi yaklaşım. Ne denir. Ne diyim. En iyisi şunu demek. Ellah hakkımızda ne diyor bize nasıl bakar . Onu nasıl razi ederiz. Ibadet için aşku Şevki nerden bulacaz. Gunahlarim için neden agliyamiyorum. Çok uyumadan nasıl kurulabilirim. .... bak asıl merak edilmesi peşine düşünmesi gereken sorular bunlarmis Ey Nefis.Sen de dinledim kardeşiim. Yazın nefsime şu hitab vesile oldu şu vakitte.Akıl marifetullah ile tegaddi ettiginde şek ve şupheler izale olur.Bilimum hastalıkların ilacı marifet-i Sani'dir