Arkadaşlar şu bilinirki Komplo teorileri çok satar emin olunki ben bu konular üzerine çok kafa patlattım.mısır piramitlerinden himalayalara oradan kayıp kıta atlantise oradan yellow stone taşlarına oradan bermuda şeytan üçgenine oradan roswell ufo vakasına 51.bölgeye diger ismi area 61dir kendyy suikastine saddamın külçe külçe altınlarına yetilere koca ayaklara samaralara leahter face new age dinlere ingilteredeki Stonehenge taşlarına kadar daha hatırma gelmeyen komplo teorileri bakın teori diyorum çünki hiç biri kanıtlanmadı komplo teorileri çok satar ayrıca insanları kandırmak kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır elbet bu dünyada piş işler dönüyor bir takım gizli güçler pusuda bekliyor bunu kimse inkar edemez büyük orta doğu projesi diger ismi ile arzı mevud vaad edilmiş topraklar meselesidir ırakın bölünmesi suriyenin iç savası ve son olarak türkiyenin parcalatılması nilden fırata kadar gelmek istiyor yahudi bunlar inkar edilemez fakat bazen realist olmakta çok faide vardır. selametle
|