Alıntı:
ADAL Nickli Üyeden Alıntı
MRH Arkadaşlar ben yaklaşık 15 senedir uyumamak için kırmızı reçeteli bir ilaç kullanan biriydim 2 ay öncesine kadar ve 2011 den beride konuşan soyut insan sesleri duyuyorum soyut sesler düşmanlarım ve çevremden bazı insanlara ait çevremdekileri kandırarak çevremdeki bazı insanlara benim bulunduğum ortamları takip ettiriyormuş gibi sinirlerimi had safada bozacak nitelikte sesler bu bir hastalık değil ondan eminim bunların cinlen yada büyüle birilerinin yaptırdığını düşünüp çözüm ararken bir havascıyla tanıştım bana hepsi bir büyüyle oluyor dedi ses düzelmedi ama uyku kısmi olarak düzeldi ve ilaç kullanmayı bıraktım fakat arasıra özellikle ders çalışırken kitap okurken kuaran ayet sure okurken anlık uyku basması yaşıyorum hoca bunu düzeltemedi bu uyku bağlamayı yapsam yada biri benim için yapsa acaba arasıra olan uyku basmasından kurtulabilirmiyim...?
|
Böyle bir şey yaptırırsan ve tutarsa helak olursun hiçbir şekilde ilaç dahi kullansan uyuyamazsın , konu hakkında bilgi sahibi olanlar cevap verecektir