Alıntı:
barbal2002 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba ben 18 yaşındayım. Babamı 5 yaşındayken kaybettim. Annemle tek yaşıyoruz. Kendisi ruhsal hastalıklara sahip. Panik atak, anksiyete, kaygı bozukluğu, sinir hastalığı, obsesif kompulsif bozukluk vb... Ben ömrümü anneme adamış sürekli dersinde olan kendi halinde takılan bir insan oldum bunca yıl... Ancak annemin bu hastalıkları zamanla beni de etkilemeye başladı bu sene çok kötü oldum mesela inth-ihara kalkıştım ilaç falan kullanıyorum. Kendim elbette iyi olmak isterim ancak annemle sürekli olan kavgamızın geçmesini ve artık bana çocukmuşum gibi hakaret edip her şeyime karışmasından bıktım bakın bu normal bir karışma değil yatsam niye yatıyorsun gezsem niye geziyorsun diyor artık dayanamıyorum yok mudur bu duruma yapılabilecek bir şey
|
ben sana şunu yap bunu yap demiyecegim,sadece şunu diyecegim, kader,sınav ve bazen kendini feda etmek gerekiyor,kurban olmak gerekiyor,bu soylediklerimin hepsini yasadim,keske anam sag olsaydi ben 10 kere daha ayni seyleri yapmaya,10 kere daha kurban olmaya raziydim ve sana Allahtan bir ayet yazayim, ayetteki kesin olarak sözune dikkat et.....İsra suresi 23. ayet.....Rabbin, sadece kendisine kulluk etmenizi, ana-babanıza da iyi davranmanızı kesin bir şekilde emretti. Onlardan biri veya her ikisi senin yanında yaşlanırsa, kendilerine «of!» bile deme; onları azarlama; ikisine de güzel söz söyle.