01.10.20, 21:20
|
|
Bilgili Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 3556 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Sadi Nickli Üyeden Alıntı
Bu altı güzel isim, tüm görünümleriyle harika bir işlemdir maneviyati cok yücedir dairenin etrafında dönün. Ve manevi sakinler cok hizli cevap verir . Etkili, güçlü ve kapsamlıdır. Çizmek istersen Siyah sıvı kalemle yeşil ipek kumaştan dairesel bir parca yap. yalniz bssina Gece yarısından sonra Bir çubuğa tak, sonra as,buhurla ve tütsüye bırak ve oku: Kerim, Halim, Hakim Azim Alim Kadim 1.760 kez oku. Sonra bezi yıldızların altına çıkart ve hayır Güneşin onu görmesine izin verme. Ve elli gecede işlemi tamamen tekrarla. siz onu tamamlamadan önce ortaya çıkabilir, bu yüzden yediğinizden ve sirke veya sirke kullandığınızdan emin olun. Ve ikna et. Değilse, ihtiyacın olanın peşindesin Sonra bezi alıp içti, altı ismi elli kez oku ve şöyle de: Ey bu şerefli isimlerin maneviyatı, size emanet edilenler dışında hakkınız var Bunun gibi bir şey yapın ve vekaletinizi üç kez sıfırlayın, sonra bırakin onu yok edin.Allah yanınızda olsun ve parlayan ışığı ve kesici kılıcı ile sizi desteklesin Ve sende var. Bu onların ruhani hizmeti, o yüzden bezi sakla O günden itibaren, bezi her zaman yanınızda taşıyin, çünkü o keskin bir kılıçtır Bu şerefli çember icin zaman bitiyor.
Açıklamasında böyle yaziyor daha başka şey bulamadım bu dairenin sırrını taşıyan ögrenir bahsi geçen daire budur:
Dairede yazılan allahım isimleri Halim, Kadim,Azim,Hakim,Alim,Kerim vr çifır rakamlar.
Bu konusa bana yardım eden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abime teşekkür ederim
Kaynak:Arapca havas kitabından çeviri
|
bir sey yapmadim Sadi ufak bir katkim olduysa ne mutlu...
---------- Post added 01.10.20 at 21:22 ----------
Alıntı:
1XBHIX Nickli Üyeden Alıntı
İlginçmiş hocam bazı yerlerdeki çevirileri tam anlıyamadım ama teşekkürler.
|
sanirim arapcanin bedevi sivesi ile yazilmis,ugrastim ama ancak bu kadar oldu,duzeltmek icin yorum katsam anlam degisir,elimden ancak bu kadar geldi