Alıntı:
Nhrmvi Nickli Üyeden Alıntı
Zor durumdayım eşimle ayrıyız boşanmadık rabbimdense kaderim derim ama şeytan işiyse kurtulmam lazım allah rızası için yardımcı olacak yokmu bana
|
İş işten geçmeden gurur falan deme çek karşına konuş kardeşim, içindekileri söyle, içindekiler derken trip at demiyorum, gururu bir kenara bırak, güzel günlerinizin gelecekte ikinizi beklediğini anlat, ayrılmak istemediğini ifade et, samimi ol, yalvar demiyorum ama eğer evliliğiniz kurtulacaksa yalvar, ağla, içindeki ayrılmama isteğini saklama, git sımsıkı sarıl ona, her an aleyhine işliyor, ara konuşmamız lazım de, yüz yüze konuşmalıyız de, gittiğin an da tut ellerinden sımsıkı sarıl ona. Sayfada bazı uygulamalar vardı, yedirmeli falan, istersen güzel bir börek falan yap, küçük bir sefer tasına koy, muhabbet duaları oku böreğe, sayfada arama kısmına muhabbet yaz illaki çıkar ya da celb falan yaz, geri getirme yaz, şirinlik duaları vardı şirinlik yazabilirsin belki, çıkan listeye tek tek tıkla hangini uygulayabiliyorsan incele bakalım, yine yaz gelişmeleri, yardımcı olmaya çalışalım inşallah. İnşallah güzel haberlerini alırız, ne kadardır ayrısınız, boşanma davası açıldı mı?