Alıntı:
Susiebuss Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba sevdiğim adamın gözü benden Bskaisni görmesin istiyorum, uygulamalara baktım fakat kesin çözüm içeren bi uygulama yoktu önerebileceğiniz bir konu var mı..
Merhaba arkadaşlar sevgilimle 2 senedir beraberiz ama eskisi gibi değil evlenmek istemiyor ailesi hep benle kavga ediyor ama kesin sonuç veren bi şey istiyorum
Çok sağolun deneyicem
|
Kur'an zinaya yaklasmayin der. göz zinaya el zinasi kulak zinasi ve hakiki zina gibi zinanin çeşitleri var. Siz yaptığınız günahı ilan edip günah isleyebilmek için yardım istiyorsunuz. ve sevgili adı altında yazdığınız ilan ettiğiniz ve günah işlemek için dinden yardım bekleme tarifsiz ihanetini gösterdiğiniz için topragin altı denizler dağlar hava unsuru tüm hayvanat sizin serrinizden Ella ha sığınıp sizin gibileri cezalandırmak canınızı almak için uzun isteyip duruyorlar. sevgili edinmiş de terk etmiş yardım gerekmis hocakardan. sapık zalim cinlerin oyuncağı hoca vbozuntusu mahlukllar çok. tevbe edip vazgeçin yoksa namus I
in her metrekaresi kanla sulanmus altı evliya ve suheda ile hayattar bu toprakları terkedin. Eğer mesleğimdeki İhlas beni menetmese hava ilmi ile sizin gibileri öldürecektim.