Alıntı:
kreval Nickli Üyeden Alıntı
Hiçbir kul vazgeçilmez değildir ve hiçbir kulu yüce Allah'tan daha çok sevemeyiz ama ben Allah'ın bu kulunu çok sevdim 2 yıllık ilişki biteli yaklaşık 1 ay oldu ne yemek ne uyku ne moral var çok zor durumdayım ne olur yardımcı olun havas konusunda aşırı bilgisizim ne o sembolleri harfleri biliyorum nede safranım var bunun yerine önerebilceğiniz tılsımlı dualar ve dinen caiz olan enerjik ritüeller var mı (asla büyü istemiyorum)
(yok giden gelmez boşver hayatına bak gibisinden negatif yorum yapacak kişiler Allah rızası için yorumlarını kendine saklasınlar)
|
Haram üzere bir ilişki bitmiş işte Aslında Allah sana rahmetiyle muamele etmiş .
Nikah yoksa her el ele tutuş haram her ilişki zina yerine geçer . Sana tavsiyem şudur ki eğer evlenecek gücün varsa dua et onunla evlenmek istiyorum ya rabbi sen nasip et de . Evlenecek bir durum yoksa ortada hayırlısını iste geç
Bu arada nikah olmadığı için celb uygulamaları büyü yerine geçer ve %99 u kul hakkıdır . Ben büyü istemiyorum demişsin e yine haram
Sen tuttun esma ile zikirle getirmeye çalıştın yine harama girdin çünkü nikahlı karın değil Sakın yapma Allah'ın gazabına düçar olursun . Başına gelmedik bela kalmaz . Bu dünyada başına bela gelirse yine rahmetinden Kurban olduğumun
Eğer bu dünyada başına bela gelmediyse Ahirette çetin bir azap seni bekler kardeşim.
Ben Allah rızası için uyarıyorum kardeşim