Alıntı:
igdcx Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar yeniyim. Aklıma takılan yaşadığım şeyler ile ilgili birkac sorum olacak.
Öncelikle uyku ile uyanıklık arasında 6 adet kara şey görüyorum. Konuşuyorum yanıt vermiyorlar. Zararda vermiyor yararda bu nedir ?
Uyku ile uyanıklık arasında olacak şeyleri görüyorum. Yengemin vefat edeceği zaman azrail görmem,çocuğumun doğacağı zamanı cinsiyetini görmem gibi.. Bunun hikmeti sebebi nedir ?
Ağzımdan çıkan herşey oluyor. Yani şöyle örneğin 3-4 gün sonra bu olacak 3 ay sonra bu başına gelecek şeklinde. Bunların nedeni nedir ?
|
[COLOR="red"]Cebrail as. ile konuşan da gördüm ben -)
Kontrolü bırakmaya çalış. Anlaman gereken bir şey olursa Allah bildirir. Tabi şuan o aşamada değilsn belki ama geliceğin nokta burası.
Bak alemin tezahürü asla herkesde aynı olmaz. O yüzden yaşadığın hallerin tanımını kimse pek yapamaz gibime geliyor. Kendini tanımalısın kendin talim etmeli kendin algılamalısın.
Allah'ın selameti üstüne olsun öğrenmeme sebep olan kişi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam dır. Onun tavsiyeside bu şekide oldu bana.
Fakat Allah'tan sakın kopma ki dpğru ile yanlşı ayırt edebilsin. Bu işlerin her nevisinde maneviyat önemlidir.
Durumunla ilgili şahsi kanaatim ise olacak olanlar başına iş açar. Rahmani bir durum yaşamıyorsun. Doğru bazı bilgiler ilham olmuş yada görüntüler gelmiş olabilir. Yakında tüm bilgiler yanlış da gelip sana dpğru diye inandırabilirler de.
Düzgün bir tevbei nasuh et bak kaybolup giderler tek tek.
[/COLO