Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
garip olan azraili gormek azraili ancak olum aninda cani kabz edilenler gorur,yasayan insanin gormesi cok tuhaf,acaba birileri tarafindan ben azrailim seklinde bir aldatmaca olabilir mi? bir digeri gelecegi gormek,gayb Allaha mahsustur,gorulebilecek bir olgu degildir,bir tuhaflik bir gariplik var ama iyice arastirilip teshis konmasi gerekir...
|
Bende tuhaflık olduğu için burayı bulup sordum. Artık rahatsız oluyorum bazı şeylerden.
Gerçekten uyku ile uyanıklık arasında azrail ve çapasını gördüm. Hatta eşimi dürtüp ben azrail görüyorum dedim. Bir kaç yakınıma anlattıktan 2 gün sonra yengemi kaybettim.
Gelecek konusunda da kızıma hamileyken yeni öğrendiğim zamanlar rüyamda kız olduğunu gordum eşime dedim cinsiyete bakan doktora dek gördüm. Yine doğum tarihi doğması gereken zamandan 1 ay önceydi rüyamda gördüğüm zaman herkese rüyamda gördüğüm zamanı söylemiştim gerçekten de o zaman doğdu.
Sözlerime gelir isekte eşimin motor almasını istemiyordum yine içime doğdu motoru al ama 4 ay içinde kaza yapıcaksın dedim ve geçen hafta 4.ay idi kaza yaşadı. Başka bir arkadaşı için onun nasıl bir insan olduğunu görmeden anlattım. Dün o kişi tarafından kandırıldığını anlattı.
Ve görünmez varlıkların da varlığını hissedip basılıp basılmayacağımı anlayabiliyorum. Bütün vücudum uyuşunca karıncalanınca anlayıp bir sürü dua okuyup uyuyorum.
Çevremde kaç kişiye sordum bu yaşadıklarımı ama bir yanıt bulamadım hala 🤷🏼*♀️