Alıntı:
igdcx Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar yeniyim. Aklıma takılan yaşadığım şeyler ile ilgili birkac sorum olacak.
Öncelikle uyku ile uyanıklık arasında 6 adet kara şey görüyorum. Konuşuyorum yanıt vermiyorlar. Zararda vermiyor yararda bu nedir ?
Uyku ile uyanıklık arasında olacak şeyleri görüyorum. Yengemin vefat edeceği zaman azrail görmem,çocuğumun doğacağı zamanı cinsiyetini görmem gibi.. Bunun hikmeti sebebi nedir ?
Ağzımdan çıkan herşey oluyor. Yani şöyle örneğin 3-4 gün sonra bu olacak 3 ay sonra bu başına gelecek şeklinde. Bunların nedeni nedir ?
|
garip olan azraili gormek azraili ancak olum aninda cani kabz edilenler gorur,yasayan insanin gormesi cok tuhaf,acaba birileri tarafindan ben azrailim seklinde bir aldatmaca olabilir mi? bir digeri gelecegi gormek,gayb Allaha mahsustur,gorulebilecek bir olgu degildir,bir tuhaflik bir gariplik var ama iyice arastirilip teshis konmasi gerekir...
İmamı Şafi ra.
|