Alıntı:
Tolgahan44 Nickli Üyeden Alıntı
Özür dileyerek tekrar yorum atmak istiyorum Sorunun cevabını vermek yerine verilen cevaplara mesaj yazdım sanırsam hakkını helal et kardeşim Burçlar ile ilgili bir sayfa açmak bazı insanların körü körüne ALLAH 'ın ayetlerini okuyup yardım istemek yerine
Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık (13) ayetini unutup da burca göre hareket ettiği için onlar günaha girerken sende onlara ortak olursun muhtemelen en iyisi Sen ilim tahsiline devam et mevlam zamani gelince Sana görev verdirir insanlığa fayda sağlarsın hemde ilmini icra edip para kazanırsın belki de Ahiret parası
|
isra suresi 13. ayet te bahsedilen kader degildir o yanlis yorum, dogrusu...Her insanın sorumluluğunu omuzuna yükledik. Kıyamet gününde insana, açılmış vaziyette önüne konulacak olan bir kitap çıkaracağiz....ayette gecen tair kelimesi kuş anlamindadir,arapcada kus un ayete gore manasi sorumluluktur,kader degil
İmamı Şafi ra.
|