Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
hemen aninda bagnaz,yobaz,cahil kafanla aninda iftirayi edersin tarikati sirk goruyosun diye,musluman bilmedigi kisiye buhtan etmez, ben 20 kere soyledim ben tarikata karsi degilim,hic bir tarikata yakin degilim diye,1987 yilinda 6 yil hizmet ettim hem maddi hem manevi 6 yilin sonunda boyumun olcusunu aldim,yaptiklari ahlaksizligin dusuklugun sefilligin hesabini sordugum icin 4 sene mahkemelerde dolastim,sen daha bebeyken ben tarikattaydim,icini isleyisini garipleri nasil kullanip holdiglestikletini bilirim,muride fakirlik edebiyati yapip sefa icinde yuzduklerini bilirim,murid ayaginda yirtik ayakkabi ile gezerken 1 milyon euroluk arabalarla gezdiklerini bilirim,muride aclik edebiyati yaparken hepsinin yemekten 120 kilo olduklarini bilirim,baska bir tarikatin 2002 yilinda zorla goturdukleri iftar yemeginin hemen arkadindan cay icerken benden yardim adi altinda 10 bin dolar istediklerini ben yasadim,sen ne anlatiyorsun,neyin kafasindasin...sormaya degmez ama yine sorayim tarikata mensup olmak islamin s artlarindan mi? imanin sartlarindan mi?tarikata mensup olmayan sirke giriyor mu? tarikata karsi olan gavur oluyor mu? hadi ver cevabini...
|
Tarikata karşı olan gavur olmaz. Ancak yanlış yolda olmuş olur. Eski tarikatınizin adı neydi? Anlattiginiz vasiflardaki tarikat nasıl hak olabilir? Hak olani var sahte olanı var. Gecen cinci hoca olduğunu iddia eden bir şahsın tekinin de kadınlara etmediği kalmamış. Şimdi o zaman bütün hocalar böyle mi diyelim? Bahsettiğiniz tarikatın adını merak ettim acikcasi. Zaten etraf sahte tarikat dolu. Sıkıntınız büyük, sadece yanlış tarikatlara denk gelmişsiniz o kadar...
---------- Post added 24.09.20 at 21:40 ----------
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
tarikat mensubu olanlar tarikatiyla mutlu mesut olsun,ben tarikatsiz mutlu mesudum,koyun koyun bacagindan,keci keci bacagindan...varmi baska bir lakirdi
|
Öyleyse kendiniz tarikatsizliginizda mutlu olmaya devam edin... Niye benim şu Allah'a ulaşmak isteyen kardeşe yazdigim yazıya direkt atladiniz?