Baslangic seviyesindeki arkadaslara kesinlikle onermiyorum sadece daha once buyu islem davet yapan arkadaslar denesin lutfen sorumluluk deneyene aittir
malzemeler
Ayna
Cinin bağlanması icin eşya (yüzük kolye ucu muska tılsım vb)
Siyah beyaz yazı tahtası ve siyah ruj
Kokusuz siyah beyaz kırmızı mum
Güclü tatlı kokulu aramotik tütsü
Alanı kurma
1.boş bir oda etraf evcil hayvan ve bitki yok
2.mumları aynanin onune beyaz siyah kirmizi olarak yerlestirin
Büyüyü başlatın
1.kapilari acmak icin su buyulu sozu 3kez soyleyin
ALLAH ŞAFİM BARAT SHİU (ŞİU) KAMİR
2.MUMLARI YAKIN
Beyaz siyah kırmızı
3.CAĞIRMAK İSTEDİGİNİZ CİN TURUNU SECİN
Bağlamak istediginiz cin turunu ve cinsiyetini yazin bu zorunlu erkek veya kadın secmelisiniz ve turunu secmelisiniz boş birakamazsiniz once aynaya "ALİ HAMMAL JİNNİ"
yazin siyah rujla
4.Daha sonra cinsiyet icin JİNNİ yazdiktan sonra "Muschna" (erkek icin) "VAMİR" (kadın icin)
5.ŞİMDİ CİNSİYETİ YAZDIKTAN SONRA HANGİSİNİ SECECİGİMİZE BAKICAZ sunu yazin AL AMAN
6.simdi AMAN dan onceki irklari secicez 1.MARİD(ARKADAS CANLİSİ SU ELEMENTİ)
Marid baglamak icin (MAJİRR AL-AMARİ ) yazın İFRİT (KÖTÜ NİYETLİ ATEŞ ELEMENTİ)
ifrit bağlamak icin ( FLAMARR AL-AMARİ) yazin SİLA ( EN GUCSUZU AMA BASLANGİC SEVİYEDEKİLERE ÖNERİLİR) sila baglamak icin (SHAMAL AL-AMARİ) yazın
7.CİN TURUNU SECTİKTEN SONRA SUNU YAZIN (CLOSUN ONTEİ) şimdi cinin odada sizinle birlikte oldugunun varligini hissedebilirsiniz
8.SİMDİ PŞİSİK ENERJİNİZ KARSİLİGİNDA ( cinler psisik enerjiniz ile beslenir onlara teklif sunmalisininiz "yuzuk muska tılsım kolye ucu vb") BAGLAMASİNİ TALEP EDİNİZ memnuyetle kabul ediceklerdir BUNUN İCİN CİSİMİ ALIN AYNAYA BAKARKEN TUTSUNUN İCİNDEN GECİRİN bu nesneye bedeninle ruhunla fiziksel olarak ve ruhsal olarak baglanmani istiyorum diyin
Aynada kimseyi gormuyorsunuz cinin ismini sorun kulaginiza gelen ilk isim onun ismidir
Bir isim olmasada ona sadece cin olarak hitap edin
Sonra bana göstereceginiz sadakattan oturu size kendi enerjimin bir parcasini sunuyorum diyin
Ardindan kisa (1veya2dakika) meditasyon yapin transa girmelisiniz transa girince enerjinizin bir miktarini cinlere bagladiniz nesneye aktarmayi dusunun meditasyonu bitirin sonra bu enerji ve bagladin nesneyle benim istediklerimi yapmak zorundasin diyin
Buyuyu bitirmek icin 3 kez sunu soyleyin EN TİEN ALLAH KLUMON okumuyai bitirdikten sonra mumlara su sirayla ufleyin kirmizi beyaz siyah
Baglamayi bitirdiniz artik yazidaki aynayi silin
|