Alıntı:
Emrdglx Nickli Üyeden Alıntı
Kul kendi kaderini cizer demonlar insanin yanina gelince ona ibadet etmelerini saglamaya calismak isterler tanri olarak gosterirler kendilerini ben allahtan baskasini tanri yaratici olarak gormedim sadece allahin yarattiklarini kesfeden bi yolcuyum alemleri boyutlari her islem allahin yuce adiyla gerceklesir buna davetler ritualler buyulerde dahil demonlar bile allahi taniyor arap mitolojisinde eski paganizm doneminde zaten allah varmis muhammed onu sadece tekilestirmis insanlari diger tanrilara debilde sadece allah a ibadet etmesini saglamis kaynagini aticam iblislerden de duydum bu yuce yaraticinin sirlari kesfediyorum sadece hic birinin kolesi olmuyorum
İslamdan once arap paganizmi ve mitolojisini incele:wathanism.blogspot.com
|
iste simdi civittin,kul kaderini kendi cizer lafi ve Muhammed sozu,O senin arkadasin degil adini soylersen once buyuk harfle basla,basin onune egik olsun,dugmelerin ilikli olsun adinin sonuna sav eklemeyi unutma,sirkatini ortaya koydun bu iki lafinla..."""""cahil sifatina koyucak kadar ucuz ve dumencisin yazik sana sende oyuncakmissin""""" bu lafini sana kuru kuru yediririm seni ne demonun ne ifritin ne cagirdigin uyduruklar nede cagirdigin tanrilarin kurtaramaz,terbiyesiz burda konusuyoruz,darlaninca hemen hakarete basliyorsun makarna